Atelier pentru Ochii Minții

de Cristina Cojocaru

Atelier pentru Ochii Minții

de Cristina Cojocaru

Servicii disponibile

Serviciile de psihoterapie oferite sunt certificate de Colegiul Psihologilor din România, recunoscute de Asociația Europeană de Psihoterapie de Familie EFTA www.europenfamilytherapy.eu și agreate de Institutul pentru Cuplu și Familie Iași, www.icf-iasi.ro.

 

Psihoterapie pentru tine

Psihoterapia individuală este un demers personalizat. Este ca atunci când îți faci un pantalon la croitor: e pe măsura ta, pe placul tău, special pentru tine, în care tu ești cea mai importantă persoană și te simți bine în hainele tale. Cu toții vrem să ne simțim bine în pielea noastră.

 

     

Psihoterapie pentru cei dragi

Oricând cineva drag cere ajutor sau când vei vrea să-ți arăți sprijinul și persoana acceptă, participați împreună. Sau ajut-o să vină singură, dacă așa preferă.

Fie că este prietena ta, partenerul de viață, adolescentul din casă sau o bunică însingurată. Poate se luptă cu indecizia, poate are insomnii de tot felul, poate nu-și găsește liniștea; să trecem împreună prin viață poate fi unul dintre cele mai transformatoare evenimente personale; vei simți că oferi și primești în egală măsură.

 

    

On-line Help

- Pentru cei care vor terapie în limba lor și sunt plecați din țară,

- Pentru cei care vor să se bucure de mediul lor confortabil și vor în același timp și să primească ajutor,

- Pentru zilele ploioase, geroase sau caniculare,

- Pentru situații punctuale, concrete de rezolvat,

- Pentru cei care vor să lucreze cu mine și sunt la distanță.